Vi kan alle blive sponsor for Ebberup Idrætsforening

Ens for alle EIF støtte ordningerne er, at det er gratis for privat personer og virksomheder at blive sponsor.
Ved at tilmelde sig eller benytte en eller flere af nedenstående ordninger, støtter man EIF.

for private eller virksomheder med el forbrug under 100.000 kWh pr. år, el & gas

EIF er en del af FynskSupport hvilket betyder, at hvis du tilmelder til ordningen, støtter du automatisk EIF med 2 øre pr. KWh el du bruger og 6 øre pr. m3 gas du bruger - sponseret af EnergiFyn
Du kan støtte både som privat og som virksomhed – det årlige el forbrug på denne ordning må dog højst være 100.000 kWh.

Du får din el og gas på sædvanlig vis, og vil ikke mærke forskel. Du får billigere el og/eller gas og støtter samtidig EIF - helt gratis.

for virksomheder med el forbrug over 100.000 kWh pr. år

EIF er en del af FavoritSupport hvilket betyder, at hvis du som virksomhed har et årligt el forbrug over 100.000 kWh kan du tilmelde denne ordning.

FavoritSupport består af to dele - en individuel aftale imellem din virksomhed og EnergiFyn, med det type el-produkt: Fast, Variabel eller Mix - der er mest fordelagtigt for din virksomhed.
Når aftalen er indgået, investerer EnergiFyn 4 øre pr. kWh af din virksomheds årlige forbrug i energi, og EIF får afkastet af denne investering, som et sponsorat fra EnergiFyn.

Dette betyder at jo flere år din virksomhed er tilmeldt denne ordning, desto større årligt sponsorat til EIF. Virksomheden får billigere el og så støtter virksomheden samtidig EIF gratis.

for private og virksomheder, benzin og diesel

EIF har indgået en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet - benzin og diesel.
Når du som privatperson eller virksomhed opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter du automatisk EIF med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet.
Derudover kan du også støtte ved at bruge OK Benzin app, til tankning eller bilvask, som du kan hente her.
Tilføj dit Dankort som betalingsmiddel på app'en - så støtter du automatisk EIF.

Derudover modtager EIF en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort. Tank billigere benzin og diesel - så støtter du automatisk EIF gratis.

for private, køb af sportsudstyr og tøj

Bliv medlem af Club Sportigan, med EIF som modtager af sponsorat, og optjen point når du handler i Sportigan.
Som medlem får du bl.a. specielle tilbud, invitation til lukkede events med ekstra gode tilbud samt en masse andre fordele.

Hver gang du handler i Sportigan Assens og optjener point, støtter du samtidig EIF, der også optjener point til køb af f.eks. sportsudstyr.

for private og virksomheder, servicering og reparation af biler

Skal din bil repareres eller have service eftersyn, så giv Autohuset Ebberup besked om at du støtter EIF. Du kan også medbringe det lille pointkort, der hænger frit tilgængeligt i Ebberup Hallerne.

For hver reparation eller serviceeftersyn, sponsorer Autohuset Ebberup et beløb til EIF. Den samlede støtte fra dig og Autohuset Ebberup, gøres op i slutningen af året.

for private og virksomheder, lovpligtig syn af biler

Assens Bilsyn - For din skyld, og for et syns skyld.
Assens bilsyn er en topprofessionel synsvirksomhed der beskæftiger sig med syn af alle køretøjer op til 3500 kg. totalvægt - stor personbil dog kun periodesyn. Vi har mere end 25 års samlet erfaring med syn og service og personlig betjening er vores kendetegn.

Hver gang du syner din bil hos Assens Bilsyn, sponsores et fast beløb til EIF.

Spørgsmål & hjælp

Kontakt Annette Søby Jensen hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til ovenstående.

Vil du også gerne være sponsor for hele EIF eller afdelinger i EIF?

Vi støtter også Ebberup Idrætsforening