28. september 2019

Go'nat Idræts udvalget og Ebberup Idrætsforening inviterer igen i 2019
børn og unge fra 3. år til 7. klasse - til Go’nat Idræt i Ebberup Hallerne.

Go'nat Idræt dagen er fyldt med

sjov, motion, hygge, gode venner, grin, idræt, aktiviteter

samt overnatning, drikke og spisning for de ældste.

Aktivitetsdag

Om formiddagen er der Aktivitetsdag for de mindste med fælles aktiviteter og bl.a. Hoppeborg, Oppustelig fodboldbane og ansigtsmaling.

Børn 3 år til og med 2. klasse Lørdag 10.00 - 12.00
Pris: 50 kr.

Tilmelding til Aktivitetsdag skal ske senest den 8. september 2019.

Gonat Idræt

For de ældste er der planlagt et aktionfyldt program med masser af fælles aktiviteter, hvor alle kan være med.
Undervejs er der pauser, hvor børnene kan få pulsen ned og får noget at spise og drikke, eller kan købe slik i Cafeteriet.
Aktiviterne afsluttes omkring midnat, med den berømte nattur, herefter er det sovetid i hallen.

Der er naturligvis voksne instruktører med fra start og til søndag morgen kl. 08.30.

Børn 3. - 7. klasse Lørdag 14.00 - søndag 08.30
Pris: 120 kr. Inkl. mad og drikke

Ovenstående aktiviteter varierer fra år til år og planlægges af Gonat Idræt udvalget.

Tilmelding til Gonat Idræt skal ske senest den 20. september 2019.

Invitationer bliver omdelt i Børnehuset Ebberup, Gustavsminde og på Ebberup skole.

Har du ikke modtaget en invitation, kan du hente den herunder.

Aktivitetsdag video

Tilmelding

Tilmeldingen kan enten ske ved at sende os mail eller aflevere tilmeldingen i postkassen på:

Ebberupvej 73 - 5631 Ebberup

HUSK at der skal betales ved tilmelding - kontant eller med MobilePay på: 12953 (Gonat Idræt)
Ved betaling med MobilePay, skal der i noter skrives deltager navn.

Har du lyst til at hjælpe?

Vi kan altid bruge ekstra hænder, enten til de mindste om formiddagen eller til de største fra kl. 14.00 - i nogle timer i løbet af dagen.

Få nogle sjove timer sammen med glade og motiverede børn.

Vi glæder os til at se dig.

Go’nat idræts udvalget